Jobba med oss i sommar

Vi söker hjälp i sommar

Kassa & Bakning

Vem/vilka söker vi?

Du kanske både tycker om stå i kassan och att baka – då passar allt för dig men det går lika bra om du enbart vill rikta in dig på bakningen eller kassan. Vi är öppna för alla möjliga konstellationer och upplägg. Du behöver inte ha någon kassavana (det är en mycket enkel ’kassa’) men du behöver tycka om att ta hand om våra besökare/kunder. I köket söker vi någon som tycker om att baka och bakar hemma, men behöver inte ha jobbat med det tidigare. 

Jobba med oss i sommar!. Vi söker hjälp till kassan och köket,  framförallt under juli och augusti. Under dessa månader har vi öppet torsdag – söndag och har svårt att hinna med allt själva. Tiderna och datumen nedan är ungefärliga just nu och är justerbara.

BAKNING 
JUNI
Onsdag 24/6 — Tid ca 09-15/17
Fredag 26/6 — Tid ca 13-17
Vi kan ha behov av fler datum i juni innan dessa och datum/tider är justerbara.

JULI & AUGUSTI
Onsdagar — Tid ca 09-15/17
Fredagar — Tid ca 13-17 

KASSA
MAJ
Torsdag 21/5 — Tid ca 11-15
Fredag 22/5 — Tid ca 11-15
Lördag 23/5 — Tid ca 11-15
Söndag 24/5 — Tid ca 11-15

Lördag 30/5 — Tid ca 11-15
Söndag 31/5 — Tid ca 11-15

JUNI
Ev. Lördagar & Söndagar — Tid ca 11-15

JULI & AUGUSTI
Fredagar, lördagar & söndagar — Tid ca 11 – 15

Vem/vilka söker vi?
Du kanske både tycker om att stå i kassan och att baka – då passar allt för dig men det går lika bra om du enbart vill rikta in dig på kassan eller bakningen. Vi är öppna för alla möjliga konstellationer och upplägg. Du behöver inte ha någon kassavana (det är en mycket enkel ’kassa’) men behöver tycka om att ta hand om våra besökare/kunder. I köket söker vi någon som tycker om att baka och bakar hemma, men behöver inte ha jobbat med det tidigare.

Kan du jobba hela perioden, delar av den eller vid enstaka tillfällen?
KASSA: Är du intresserad men kanske inte kan jobba hela perioden, men kan jobba varannan helg eller liknande, eller bara vid några tillfällen – hör av dig ändå! Det kan vara flera som delar på de timmar vi behöver hjälp med.

BAKNING: Gällande bakningen ser vi helst att det är en eller två personer som kan jobba hela perioden.

Vilka är vi som också jobbar?
Jag (Charlotte) är den som ansvarar för köket och bakningen bortsett från det Ulf (min man) bakar (surdegsbröd och kanelbullar). Under öppethållande står jag framförallt i utekassan men finns också i köket för att fylla upp när det behövs. Ulf är stationerad i innekassan vid caféet och är vår kaffemaestro.

Hör av dig till
charlotte.andersson@gardenflow.se