Vi söker sommarpersonal

Jobba hos oss

I år öppnar vi upp trädgården för fjärde året i rad. Vi är ett glatt gäng som jobbar tillsammans för att ta hand om våra besökare för att ge dem en härlig upplevelse. Övervägande delen av dem är tillresta från annan ort, men många är Sundsvallsbor givetvis, varav en hel del är 'stammisar'. Varje dag här en rolig arbetsdag kan vi lova även om det stundvis kan vara hektiskt. Det är viktigt för oss att Katrinelunds Trädgård ska vara en trygg, varm, glad, gemytlig och uppsluppen plats att komma till. Där samspelar trädgården och miljön med oss som jobbar och besökarna på ett positivt sätt. Det är svårt att inte vara glad eller bli glad i en trädgård!

Bakning & Kök - tillsatt

Jobba hos oss i sommar!
Vi söker en glad person som kan bli vår klippa i köket. I jobbet ingår att baka allt till caféet samt vara ansvarig i köket när caféet är öppet. Du tycker om och är van att baka men behöver inte ha jobbat med det tidigare, även om det är meriterande. Du är glad, flexibel, ordningsam, noggrann, självständig, kan strukturera ditt jobb och fungerar att jobba i intensivt tempo när det behövs. Vi är ett glatt gäng som jobbar tillsammans för att ge en så trevlig upplevelse som möjligt för våra besökare.

4 juni - 28 augusti

Juni: ca 65% (fre-sön, stängt midsommar)
Juli: Heltid (ons-sön)
Augusti: Heltid (ons-sön)

Hör av dig med din ansökan till: info@katrinelundstradgard.se

Café 2 st + extra/vid behov - tillsatt

Jobba hos oss i sommar!
Vi söker dig som tycker om att ta hand om gäster för att ge en härlig upplevelse. Ett trevligt och personligt bemötande är alltid viktigt men även att kunna vara effektiv och snabb. Du är flexibel, inte rädd för att hugga in och fungerar att jobba i ett intensivt tempo när det behövs. Du behöver inte ha någon erfarenhet från café även om det är meriterande - det viktigaste är att du är en glad person och har ett stort hjärta för service.

4 juni - 28 augusti

10 tim/v (lör-sön, stängt midsommar)
Juli: 20 tim/v (tors-sön)
Augusti 20 tim/v (tors-sön)

Vi ser helst att du kan jobba hela perioden, men om jobbet känns rätt och du inte kan det - skicka in din ansökan ändå! Vi är även intresserade av någon/några som kan jobba extra vid behov!

Hör av dig med din ansökan till: info@katrinelundstradgard.se

Kassa - tillsatt

Jobba hos oss i sommar!
Du tycker om att ta hand om besökare för att ge en härlig upplevelse och fungerar att jobba i ett intensivt tempo när det behövs. Du behöver inte ha någon erfarenhet från att ha stått i kassa tidigare även om det är meriterande - det viktigaste är att du är en glad person, har ett stort hjärta för service och en förmåga att hugga in när det behövs. När man står i kassan innehar man även en viktig roll som värd/värdinna både när våra besökare kommer och när de ska betala för att gå. Ett trevligt och personligt bemötande är alltid viktigt men även att kunna vara effektiv och snabb. Då vi säljer en hel del växter, både trädgårdsväxter och krukväxter, ser vi att du är intresserad av trädgård och helst har grundläggande kunskaper om trädgård och trädgårdsväxter. Vi säljer mestadels perenner.

4 juni - 28 augusti

Juni: 10 tim/v (lör-sön, stängt midsommar)
Juli: 20 tim/v (tors-sön)
Augusti 20 tim/v (tors-sön)

Hör av dig med din ansökan till: info@katrinelundstradgard.se